• Dom. Lug 14th, 2024

Ciadd News Radio e TV

Per info tel 320 221 74 20 e-mail ciaddsrl@gmail.com

Marcia Sedoc – World Express – In diretta su Ciadd News RADIO e TV

DiCiadd News.com

Set 12, 2018

CIADD NEWS 24... in diretta RADIO e TV

Marcia Sedoc – World Express – In diretta su Ciadd radio tv

iedere zaterdag  21:00 alle 23:30europese  tijd

..

World Express van Marcia Sedoc is het op één na best beluisterde radioprogramma in Nederland en Suriname. .

De uitzending kunt u daarna op de podcast beluisteren.

World Express is het enige Nederlandstalige radioprogramma in Italië. Het is gericht op de wisselcultuur tussen Nederland, Suriname en Italië. Onderwerpen die vaak aan bod komen zijn muziek, literatuur, mode, culinaire onderwerpen, film maar ook nieuws en achtergrondinformatie over de sociale aspecten van de multiculturele samenleving.

Programmamaakster Marcia Sedoc woont al vanaf 1986 in Italië, maar desondanks is zij Surinaamse gebleven in hart en ziel. Haar drijfveer is een brug te slaan tussen Suriname en Italië: in haar radioprogramma worden vaak kunst- en cultuuruitingen uit de Surinaamse gemeenschap in Rome behandeld.

Haar veelzijdige talenten, haar talenkennis en haar uitgebreide kennis van zowel de Italiaanse, de Surinaamse als de Nederlandse samenlevingen zet zij ook in voor de Stichting Fajaloby-Italia-Olanda-Suriname, waar zij vanaf 2004 voorzitter en drijvende kracht van is. Deze stichting verleent, in samenwerking met medici en juristen, diensten aan de immigranten. Ook werkt zij mee aan het uitvoeren van het immigratiebeleid van de Gemeente Rome. Tenslotte is Marcia Sedoc voorzitter en woordvoerster van Stichting Caribbean Arts EU. 

(Visited 353 times, 1 visits today)
Invia un messaggio
1
Dir. artistica Emanuela Petroni
Salve, posso esserti utile ?